Nieuws

Open Dagen bij Antiloop op donderdag 20 t/m zaterdag 22 juni

Profiteer van diverse acties tijdens onze Open Dagen op donderdag 20 t/m zaterdag 22 juni! Laat u informeren over mobiliteit en laat u verrassen door het grote aanbod scooters, scootmobielen en brommobielen onder het genot van een hapje en een drankje. Profiteer van de vele voordelen op onze scooters, scootmobielen en brommobielen! U bent van harte uitgenodigd!

Onze openingstijden tijdens de Open Dagen zijn als volgt:
Donderdag: 09.00 - 18.00
Vrijdag: 09.00 - 20.30
Zaterdag: 09.00 - 16.00

Lifan LF 1200DT elektrische scooter met Lithium Ion accu's nu spectaculair in prijs verlaagd!

In het kader van duurzaamheid en de promotie van elektrische scooters heeft Lifan besloten de prijs van deze state of art elektrische scooter spectaculair in prijs te verlagen. Profiteer van dit prijsvoordeel en laat u overtuigen van de voordelen van elektrisch rijden! U bent van harte welkom voor een proefrit!

De Lifan LF 1200DT elektrische scooter heeft de volgende specificaties:

Motor: Bosch Elektromotor, 115 Nm 1500 W
Actieradius: Afh. rijstijl 50-60 km
Accusoort: Lithium Ion
Capaciteit accu: 60V - 24 Amp
Gewicht accu: 10.5 kg
Voltage accu: 60 Volt
Topsnelheid 25 of 45 km
Verbruik op 100 km: 1.83 Kw/h
Lengte: 195 cm
Breedte: 71,5 cm
Hoogte: 107 cm
Gewicht rijklaar: 72 kg
Standaard: Zij en middenstandaard
Duosteps: Inklapbare duopassagiersteps
Bandenmaat voor: 3.00-10
Bandenmaat achter: 100/80-10

De Lifan LF 1200 is een state of the art elektrische scooter. Hij is vanaf de basis als elektrische tweewieler ontworpen. De Bosch 1.500 Watt motor verschaft meer dan voldoende power, een ongekende acceleratie en gaat zeer economisch om met energie. Tevens wordt er bij het remmen weer energie opgewekt en teruggeleverd aan de accu.
De accu is een 24 Amp Lithium-Ion variant met een levensduur tot 2.000 cycli. Hij is uitneembaar zodat u hem thuis, op het werk, in een restaurant of waar dan ook kunt opladen. Op de accu zit een laad indicator, zodat u ook los van de scooter kunt zien hoe vol de accu is. Uiteraard kunt u de accu ook gewoon in de scooter laden. Onder de buddyseat bevindt zich de accu, daarboven is nog plaats genoeg voor boodschappen.
De buddyseat is standaard vergrendeld en kan alleen met de contactsleutel geopend worden. Het contactslot is extra beveiligd en draait vrij rond zonder het contact in te schakelen. Hij zal dan ook niet snel beschadigen.

Wanneer de accu's de laatste 15% bereiken wordt er automatisch naar een economisch rijprogramma geschakeld, zodat u toch uw bestemming kunt bereiken. De Lifan LF 1200 is tevens uitgerust met cruise control. Op het mooie en overzichtelijke display is naast uw snelheid niet alleen de resterende accucapaciteit af te lezen, maar ook het actuele verbruik.
Het frame kenmerkt zich door zijn stijve constructie, waardoor de Lifan zelfs bij grote belading een uitmuntend weggedrag kent. De gebruikte kunststofmaterialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. De delen sluiten naadloos op elkaar aan en kennen geen invloed van vibratie.
Het rijklaargewicht is slechts 72 kg!

De positie van het stuur is instelbaar, waardoor u ongeacht uw afmetingen een aangename zitpositie heeft.

De Lifan LF 1200 is leverbaar in 25 en 45 km/u uitvoering in de kleuren blauw, ivoor metallic wit en zwart.

* Genoemde prijs is all in. U betaalt nu voor deze Luxury uitvoering € 2.049 i.p.v. € 2.499 zonder bijkomende kosten, dus volledig rijklaar en tenaamgesteld!

Beschikbaarheid, model- en prijswijzigingen voorbehouden.

Antiloop nu ook officieel GTS dealer!

Vanaf heden is Antiloop Mobility officieel GTS dealer. GTS Benelux is een bedrijf met ruim 100 jaar ervaring binnen de gemotoriseerde tweewieler branche. Nagenoeg alle modellen staan bij ons in de showroom. U bent van harte welkom om ze te komen bewonderen.

Sem van Dijk, zoon van Xander de Buisonjé en Wendy van Dijk, blij met Ligier!

Wendy zette op 10 februari het filmpje ‘voor onze lieve 16-jarige Sem’ online via Instagram. Daarin is te zien hoe de tiener geblinddoekt door zijn moeder en zijn vader Xander de Buisonjé naar het cadeau wordt geleid. ,,Je wilde natuurlijk als je 16 bent een scooter. Maar wij dachten allemaal dat het met een scooter niet de vraag is óf je valt, maar wanneer je valt. Toen gaf je mij een foto van een oud barreltje, uiteindelijk stuurde je ook een foto van je droom’', liet Wendy haar zoon weten.

Klik op onderstaande linkjes voor alle beelden.

https://www.instagram.com/p/BttSkCRItn6/?utm_source=ig_share_sheet&igshi...

https://www.instagram.com/p/BtwAASpINP2/?utm_source=ig_embed&utm_campaig...

Aangepaste openingstijden rondom de Kerstdagen

Wegens de feestdagen zijn wij gesloten van maandag 24 december t/m woensdag 2 januari.

Wij wensen u fijne Kerstdagen en een zeer voorspoedig 2019!

Bedankt voor uw vertrouwen het afgelopen jaar en we zien u graag weer terug vanaf donderdag 3 januari 2019!

Gratis wintercheck brommobielen op 27, 28 en 29 november tussen 0.900 en 16.00 uur

U bent van harte uitgenodigd voor de gratis wintercheck van uw brommobiel. Uw brommobiel wordt maar liefst op 19 vitale punten gecontroleerd, zodat u tijdens de winter niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Tegelijkertijd zijn er onze brommobiel inruilactiedagen. Tijdens deze dagen worden er flinke kortingen gegeven op een aantal van onze occasions en geven wij gegarandeerd een goede inruilprijs. Bij aankoop van een nieuwe brommobiel wordt deze dagen een jaar gratis onderhoud (tot 10.000 km) gegeven. Ook kunt u kennismaken met ons nieuwe concept Private Lease. Rijden in een nieuwe Ligier of Microcar voor een vast bedrag per maand, inclusief afschrijving, onderhoud, banden, verzekering (WA + Casco) en rente. De enige bijkomende kosten zijn de brandstofkosten. U bent van harte uitgenodigd op 27, 28 en 29 november tussen 09.00 en 16.00 uur!

Lease je brommobiel door middel van Private Lease kan nu bij Antiloop Mobility

Voor een vast bedrag per maand rijden in een nieuwe brommobiel van het merk Ligier of Microcar! Ja, dat kan nu via Antiloop Mobility. Private Lease is een nieuw product wat wij u kunnen aanbieden. Al voor € 299 per maand kunt u zorgeloos rijden in een nieuwe Microcar. U hoeft alleen nog maar de brandstof te betalen. Het bedrag is inclusief onderhoud en een all-risk verzekering. Dit is uniek! We maken graag een afspraak om alles toe te lichten!

De Lifan tovert elke dag een glimlach op je gezicht!

De toekomst begint vandaag! Nieuw in ons assortiment de Lifan LF 1200, een state of art elektrische scooter. Zie voor meer info onze showroom en klik hier.

Schapenmarkt 2018 woensdag 12 september

Profiteer weer van aantrekkelijke aanbiedingen tijdens de Schapenmarkt in Oldebroek. Mis ons niet!

U bent van harte welkom op 12 september van 09.00 tot 16.00 uur! Wij staan op de hoek van de Van Sytzamalaan en de Stouwdamsweg.

Donderdag 10 mei Antiloop present op Hemelvaartsmarkt 't Harde

Hele aantrekkelijke kortingen, dat is wat u krijgt bij Antiloop op de Hemelvaartsmarkt. Aanbiedingen op scooters, scootmobielen en rollators. Mis het niet, pak die kans en bezoek ons op de Hemelvaartsmarkt, Sportpark Schenk Bovenweg 9 't Harde.

Pagina's

Abonneren op Nieuws