Nieuws

Aangepaste openingstijden rondom de Kerstdagen

Wegens vakantie zijn wij gesloten van woensdag 27 december t/m dinsdag 2 januari.

Wij wensen u fijne Kerstdagen en een zeer voorspoedig 2018. Bedankt voor uw vertrouwen het afgelopen jaar en we zien u graag weer in 2018!

Inruilactie en gratis wintercheck brommobiel 14 t/m 16 november

Het winterseizoen komt er aan. Dat betekent extra aandacht voor uw brommobiel. Om goed voorbereid te zijn verzorgt Antiloop Mobility een gratis winterinspectie. Uw brommobiel wordt gecontroleerd op maar liefst 19 punten die van belang zijn voor de winterperiode, zodat u ook in deze periode veilig de weg op kunt.

Tegelijkertijd organiseren wij onze brommobiel inruilactie dagen. Terwijl u wacht kunt u kennismaken met de nieuwe modellen van Ligier en Microcar.

Bij aankoop van een nieuwe brommobiel krijgt u tijdens de actie 1 jaar gratis onderhoud (tot max. 10.000 km)! Op een aantal van onze occasions hebben we gedurende de inruilactiedagen flinke kortingen! U krijgt bovendien gegarandeerd een gunstige inruilprijs voor uw in te ruilen brommobiel.

Wij verwachten u op dinsdag 14 t/m donderdag 16 november tussen 09.00 en 16.00 uur! De koffie staat klaar en bovendien ontvangt u een leuke attentie!

Schapenmarkt 2017

Mis ons niet op de Schapenmarkt 2017.

Profiteer ook dit jaar weer van een aantal aantrekkelijke aanbiedingen tijdens de Schapenmarkt in Oldebroek.

U bent van harte welkom op 13 september van 09.00 tot 16.00 uur! Wij staan op de hoek van de Van Sytzamalaan en de Stouwdamsweg.

Nieuw bij Antiloop; Emissieloos op 3 wielen, de Vigorous 1500!

Elektrische mobiliteit zit behoorlijk in de lift de laatste tijd. Kan ook niet anders, want zowat elke gemeente heeft als speerpunt de CO2 uitstoot terug te dringen. Het inzetten van elektrische voertuigen is daar een onderdeel van. De elektrische Trike met de naam Vigorous is daar een voorbeeld van. De Vigorous is leverbaar in twee uitvoeringen; de 1500 S-line en de 1500 Highline.

Nieuwsgierig geworden? Kom ons bezoeken voor meer informatie en bewonder de Vigorous. Hij staat vanaf heden in onze showroom!

Peugeot Django testdagen, 9 en 10 juni van 10.00 tot 16.00 uur

Ontdek de Peugeot Django tijdens de Django testdagen! Tijdens de Django testdagen kun je gratis en vrijblijvend bij ons een testrit maken met de Peugeot Django. De Franse allure van de jaren 50 met de hedendaagse techniek. Nu met 30 dagen TEVREDENHEIDSGARANTIE! Niet goed, geld terug. Vraag naar de voorwaarden. De tevredenheidsgarantie loopt tot 1 juli 2017.

Antiloop Mobility op Hemelvaartsmarkt 't Harde

Ook dit jaar is Antiloop Mobility weer aanwezig op de jaarlijkse Hemelvaartsmarkt in 't Harde! Profiteer van onze diverse aanbiedingen op deze gezellige dag. De markt op en rondom het voetbalveld van de SV 't Harde op 25 mei is vanaf 8.00 uur geopend.

30 dagen Tevredenheidsgarantie bij aankoop van een Peugeot Django!

Van zaterdag 1 april tot vrijdag 30 juni 2017 gaat de Peugeot Djanco campagne '30 dagen Tevredenheidsgarantie' van start.

De Peugeot Django heeft zich het afgelopen jaar bewezen als een uitstekende scooter met geweldige rijeigenschappen. Toch kun je onzeker zijn op moment van aankoop. Om die onzekerheid weg te nemen kunt u tot 30 juni gebruik maken van de 30 dagen Tevredenheidsgarantie. Niet goed, geld terug!

U koopt en betaalt de scooter. Als u niet tevreden bent kunt u de scooter terug brengen binnen 30 dagen na de tenaamstelling. U ontvangt de aanschafprijs terug zonder de rijklaarmaakkosten.

Kom de Peugeot Django bekijken bij ons in de winkel en vraag naar voorwaarden.

Sym Symphony ST verkrijgbaar in nieuwe kleur!

De Symphony ST was lange tijd alleen verkrijgbaar in de kleuren Iron Grey en White. Daar is nu verandering ingekomen, want de Symphony ST is nu ook verkrijgbaar in de kleur Black Silver.

Street & Style

De SYM Symphony ST voelt zich helemaal thuis in de stad. Door zijn verfijnde ontwerp en specifieke eigenschappen kan deze scooter makkelijk alle wegtypen aan. Wendbaarheid, comfortabel, veiligheid en zuinigheid staan centraal bij de Symphony ST en dat zorgt voor een geweldige rijervaring. Tevens is de Symphony ST Euro 3 gecertificeerd.

Specificaties

De SYM Symphony ST wordt geleverd met een 792 mm hoge zadel en 16 inch wielen wat zorgt voor extra rijcomfort voor de bestuurder. Door zijn 7,5 liter brandstoftank is deze scooter ook nog eens geschikt voor het maken van langere afstanden. Het model heeft een aantal handige accessoires om je rijervaring te verhogen: een ruimopbergvak, startonderbreker en inklapbare voetsteuntjes.

Wij wensen u fijne Kerstdagen en een voorspoedig 2017!

Wegens vakantie zijn wij gesloten van maandag 26 december t/m maandag 2 januari. Wij wensen u fijne Kerstdagen en een zeer voorspoedig 2017. Bedankt voor uw vertrouwen het afgelopen jaar en we zien u graag weer in 2017!

Brommobiel inruilactie dagen en gratis wintercheck van dinsdag 22 t/m donderdag 24 november.

Profiteer van diverse voordelen tijdens de brommobiel inruilactie dagen, zoals op bepaalde modellen een gratis chroompakket of een gratis multimedia systeem met achteruitrijcamera (zolang de voorraad strekt). Verder geven wij op nu op iedere nieuwe brommobiel 1 jaar gratis onderhoud (tot max. 10.000 km)! U krijgt bovendien een gunstige inruilprijs voor uw oude brommobiel.

Tegelijkertijd kunt u uw brommobiel gratis laten controleren op diverse vitale punten die van belang zijn voor de winterperiode, zoals onder andere de vloeistoffen, de (winter)banden, de verlichting en de accu. Wij controleren uw brommobiel op maar liefst 18 belangrijke punten.

U bent van harte uitgenodigd van dinsdag 22 t/m donderdag 24 november van 09.00 tot 16.00 uur. De koffie staat klaar!

Pagina's

Abonneren op Nieuws