Nieuws

Aangepaste openingstijden rondom de Kerstdagen

Wegens de feestdagen zijn wij gesloten van maandag 24 december t/m woensdag 2 januari.

Wij wensen u fijne Kerstdagen en een zeer voorspoedig 2019!

Bedankt voor uw vertrouwen het afgelopen jaar en we zien u graag weer terug vanaf donderdag 3 januari 2019!

Gratis wintercheck brommobielen op 27, 28 en 29 november tussen 0.900 en 16.00 uur

U bent van harte uitgenodigd voor de gratis wintercheck van uw brommobiel. Uw brommobiel wordt maar liefst op 19 vitale punten gecontroleerd, zodat u tijdens de winter niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Tegelijkertijd zijn er onze brommobiel inruilactiedagen. Tijdens deze dagen worden er flinke kortingen gegeven op een aantal van onze occasions en geven wij gegarandeerd een goede inruilprijs. Bij aankoop van een nieuwe brommobiel wordt deze dagen een jaar gratis onderhoud (tot 10.000 km) gegeven. Ook kunt u kennismaken met ons nieuwe concept Private Lease. Rijden in een nieuwe Ligier of Microcar voor een vast bedrag per maand, inclusief afschrijving, onderhoud, banden, verzekering (WA + Casco) en rente. De enige bijkomende kosten zijn de brandstofkosten. U bent van harte uitgenodigd op 27, 28 en 29 november tussen 09.00 en 16.00 uur!

Lease je brommobiel door middel van Private Lease kan nu bij Antiloop Mobility

Voor een vast bedrag per maand rijden in een nieuwe brommobiel van het merk Ligier of Microcar! Ja, dat kan nu via Antiloop Mobility. Private Lease is een nieuw product wat wij u kunnen aanbieden. Al voor € 299 per maand kunt u zorgeloos rijden in een nieuwe Microcar. U hoeft alleen nog maar de brandstof te betalen. Het bedrag is inclusief onderhoud en een all-risk verzekering. Dit is uniek! We maken graag een afspraak om alles toe te lichten!

De Lifan tovert elke dag een glimlach op je gezicht!

De toekomst begint vandaag! Nieuw in ons assortiment de Lifan LF 1200, een state of art elektrische scooter. Zie voor meer info onze showroom en klik hier.

Schapenmarkt 2018 woensdag 12 september

Profiteer weer van aantrekkelijke aanbiedingen tijdens de Schapenmarkt in Oldebroek. Mis ons niet!

U bent van harte welkom op 12 september van 09.00 tot 16.00 uur! Wij staan op de hoek van de Van Sytzamalaan en de Stouwdamsweg.

Donderdag 10 mei Antiloop present op Hemelvaartsmarkt 't Harde

Hele aantrekkelijke kortingen, dat is wat u krijgt bij Antiloop op de Hemelvaartsmarkt. Aanbiedingen op scooters, scootmobielen en rollators. Mis het niet, pak die kans en bezoek ons op de Hemelvaartsmarkt, Sportpark Schenk Bovenweg 9 't Harde.

Aangepaste openingstijden ivm Dodenherdenking.

In verband met Dodenherdenking hebben wij op 4 mei geen koopavond.

Tijdelijk gratis windscherm op nieuwe scooter!

Het voorjaar is in aantocht! Scooter rijden is populair. Beleef de natuur en voel de wind door je haren. Pimp nu je scooter met een gratis windscherm! Tijdelijk krijgt u bij aanschaf van een nieuwe Sym of Peugeot scooter bij ons op diverse modellen een gratis windscherm t.w.v. € 119 of € 139 afhankelijk van het model. Grijp die kans en kom een kijkje nemen in de showroom. Nagenoeg alle nieuwe Sym en Peugeot Euro4 modellen hebben we nu op voorraad. Zie onze aanbiedingen in het menu 'aanbod' www.antiloop.nl/aanbiedingen.

.

Inruilactie en gratis wintercheck brommobiel 14 t/m 16 november

Het winterseizoen komt er aan. Dat betekent extra aandacht voor uw brommobiel. Om goed voorbereid te zijn verzorgt Antiloop Mobility een gratis winterinspectie. Uw brommobiel wordt gecontroleerd op maar liefst 19 punten die van belang zijn voor de winterperiode, zodat u ook in deze periode veilig de weg op kunt.

Tegelijkertijd organiseren wij onze brommobiel inruilactie dagen. Terwijl u wacht kunt u kennismaken met de nieuwe modellen van Ligier en Microcar.

Bij aankoop van een nieuwe brommobiel krijgt u tijdens de actie 1 jaar gratis onderhoud (tot max. 10.000 km)! Op een aantal van onze occasions hebben we gedurende de inruilactiedagen flinke kortingen! U krijgt bovendien gegarandeerd een gunstige inruilprijs voor uw in te ruilen brommobiel.

Wij verwachten u op dinsdag 14 t/m donderdag 16 november tussen 09.00 en 16.00 uur! De koffie staat klaar en bovendien ontvangt u een leuke attentie!

Schapenmarkt 2017

Mis ons niet op de Schapenmarkt 2017.

Profiteer ook dit jaar weer van een aantal aantrekkelijke aanbiedingen tijdens de Schapenmarkt in Oldebroek.

U bent van harte welkom op 13 september van 09.00 tot 16.00 uur! Wij staan op de hoek van de Van Sytzamalaan en de Stouwdamsweg.

Pagina's

Abonneren op Nieuws